Εφαρμογές Ενέργειας

Έχοντας ως αρχή την προσφορά των υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσίων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, η Renersys παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε να παρέχει σύγχρονες, λειτουργικές και αποτελεσματικές λύσεις που σκοπό έχουν την απεξάρτηση από το πετρέλαιο, την εξοικονόμηση ενέργειας και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Αυτονομία Παλ.Πολυκατοικιών

Η εταιρία μας διαθέτει προϊόντα κατανομής δαπανών της Sontex. Η ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας συνοδευόμενη από τη μεταβολή του τρόπου ζωής και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στις πολυκατοικίες, έκαναν επιτακτική την ανάγκη αλλαγής του τρόπου κατανομής των δαπανών θέρμανσης. Στη χώρα μας, για πολλά χρόνια, ακολουθήθηκε το μοντέλο της κεντρικής θέρμανσης με κατανομή της δαπάνης βάση χιλιοστών και αργότερα το μοντέλο της αυτονομίας με ωρομέτρηση. Αμφότερα τα συστήματα έχουν αδυναμίες που συνοδεύονται από αδικίες όσον αφορά τη χρέωση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Για τους λόγους αυτούς, πρέπει και στη χώρα μας να εφαρμοστεί το μοντέλο της κατανομής των δαπανών θέρμανσης μέσω θερμιδομέτρησης, η οποία αποτελεί και τη μόνη τεχνικά ασφαλή και νόμιμη κατανομή της δαπάνης θέρμανσης παγκοσμίως.

Αυτοματισμοί

Στη Renersys θα βρείτε αυτοματισμούς της Charmeg, η οποία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και παραγωγή αυτοματισμών μέτρησης και ελέγχου για οικιακή, επαγγελματική και ελαφρά βιομηχανική χρήση και βασίζεται στις πλέον προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα και λύσεις στηριζόμενες στην καινοτομία, την αξιοπιστία και την απλότητα στην χρήση και στην εγκατάσταση.

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι ένα έγγραφο που αποτελεί την ενεργειακή ταυτότητα του ακινήτου. Περιέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την κατανάλωση ενέργειας του. Το ενεργειακό πιστοποιητικό συνοδεύουν προτάσεις παρεμβάσεων για τη μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων και την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου.

Αυτοψία Χώρου

Η Renersys διαθέτει μηχανικούς οι οποίοι κατόπιν συνεννόησης σας επισκέπτονται στο χώρο σας για αυτοψία και σας προτείνουν λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση της δαπάνης θέρμανσης ή ψύξης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο για εκδήλωση ενδιαφέροντος

Διαχείριση Έργου

Η Renersys αναλαμβάνει την παρακολούθηση του έργου των ενεργειακών παρεμβάσεων στο ακινήτο σας από την αρχή έως το τέλος και την παράδοσή του.